Rólunk
  • Regisztráció
A kosár üres

Názonné Marosin Krisztina vagyok a DECOKID – gyermek lakberendezés megalapítója.


Sok évvel ezelőtt a ruhaipari technikus – modellező, dekoratőr – kirakatrendező végzettségeim szerinti szakmai tudásomat az esküvői dekoráció területén kamatoztattam, melynek eredményeként sok száz elégedett párnak sikerült örömet okoznunk a kiemelkedő minőségű munkánkkal az esküvőjük szebbé tételében.
kapcsolatA változást kisfiunk Dániel születése jelentette 2011-ben, mely sok szempontból megváltoztatta az életünket. A gyermeknevelés fontossága átformálta szemléletünket az esküvői dekoráció terén.
A babavárás és gyermeknevelés időszakában sokszor szembesültem az igényes, jó minőségű baba és gyermek termékek hiányával, vagy nehéz elérhetőségével.
A gyermek lakberendezés gondolata a dekorációk területén szerzett tapasztalatok vonalán, valamint a textilekkel való munka szeretete folytán igen hamar megszületett, melynek eredményeként megalapítottam a DECOKID – gyermek lakberendezési vállalkozást.
Az egyedi tervezés során fontosnak tartom a magas minőségű, igényes, letisztult darabok készítését, melynek során a legkisebbek babák és a nagyobb gyerekek igényeit is minőségi termékekkel tudom kielégíteni.
A megvalósítás során nagy figyelmet fordítottam a bababarát textilek használatára, ezért elsősorban öko-textil pamutanyagokkal, vagy nagy tartósságú textilanyagokkal dolgozom.
Fontosnak tartom a termékek kialakításánál a legmagasabb minőség mellett a használhatóságot, és azt, hogy egyben kedves dísze is legyen a gyermekszobáknak a pihenés és játszás mellett.
Remélem felkeltettem az érdeklődésed, és bízom benne, hogy a webáruházban megtalálod az igényednek leginkább kedves és gyermekednek nagy örömet nyújtó termékeinket.

Üdvözlettel:

Názonné Marosin Krisztina

Decokid termékek

DECOKID – gyermek lakberendezés


Telefon:
+36-30-482-14-99, +36-30-482-26-28
Honlap: www.decokid.hu
Facebook: https://www.facebook.com/decokid.hu/
Instagram: https://www.instagram.com/decokid.hu/
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Személyes átvétel: Nyíregyháza, előre egyeztetett időpontban
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-76071401 (ERSTE Bank Hungary Zrt.)

Facebook  Instagram

Hasznos tudnivalók


A termékek bruttó áron kerültek feltüntetésre.

A számlázás minden esetben magyar forintban történik.

A termékek ára nem tartalmazza a szállítás költségeit.

A szállítási költségekről ide kattintva tájékozódhat.
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.